Close

Meer Info

La Beautique

Over Ons

La Beautique par Martine Boulanger.

We hebben gekozen voor een uniek luxe concept Carita, vooral gespecialiseerd in anti-ageing. Wie de wereld van Carita binnenstapt, gelooft in de combinatie van extreme resultaten en ongeëvenaard comfort. Een perfect evenwicht tussen manuele vaardigheid, streng gecontroleerde formules en zeer doeltreffende apparaten. Carita bouwt op deze drie domeinen verder aan zijn expertise om de grenzen van cosmetica te verleggen om nog betere, duurzame schoonheidsresultaten te garanderen die zichtbaar en voelbaar zijn. Een Carita-behandeling is in de allereerste plaats tijd voor uzelf maken en genieten van een gepersonaliseerde aanpak die de werking van het product versterkt. Laat u bij uw beslissingen leiden door een transformatieve behandeling (met of zonder het Carita-toestel, de Cinetic Lift Expert) die de grenzen van plaatselijk aangebrachte cosmetica verlegt en je diepste schoonheid zichtbaar maakt. Een behandeling op maat, rekening houdend met de gewenste effecten van de doelzone. Een flexibel aanbod dat samen met de Artisans de Beauté van Carita werd ontwikkeld en waarvan het resultaat al uw verwachtingen overtreft.

Zullen we samen op reis gaan naar een wereld van ontspanning? Bij Franks Atelier hebben we voor u enkele heel bijzondere behandelingen klaar. Met speciaal voor u ontwikkelde verzorgingstechnieken leggen we uw hele lichaam in de watten. Een behandeling met ons nieuw topproduct Pharmos Natur – Green Luxury geeft uw gezicht een egale, gladde en fluweelzachte huid. Uw ogen stralen weer, uw decolleté oogt hip en strak en uw hele lichaam voelt zijdezacht aan.

Tijdgebaseerde behandelingen die perfect op het ritme van uw dag aansluiten.

Gesublimeerde schoonheid.

“Schoonheid komt van binnen, maar mag wel gezien worden.”

Frank, Luc en Martine.

Pedicure

Pedicure

Naast de populaire Spa Pedicure (een paraffinepedicure met reinigende balsems, warme oliën en paraffine), bieden we vanaf nu ook een (medische) pedicure aan. Deze bestaat uit nagels knippen/vijlen, nagelriemen verzorgen, velletjes verwijderen, verwijderen van hardnekkige eelt en afwerking met een verzorgende crème. Pijnlijke voeten (denk maar aan likdoorns & kloven, een ingegroeide nagel, een verdikte nagel) worden eveneens zorgvuldig aangepakt tijdens deze pedicure. Aan professionalisme geen gebrek, gezien Martine hiervoor een medisch certificaat op zak heeft en de behandeling dus volledig manueel uitvoert (wanneer blijkt dat uw voeten een heel speciale medische aanpak nodig hebben, verwijzen wij u graag door naar de juiste podoloog).

 

Prijs: 40 euro 

Optie: lakken van de teennagels = 15 euro

Pharmos Natur

Met volledig natuurlijke cosmetica verzorgen we uw huid heel intensief. Onze behandeling bezorgt u nieuwe energie en uw lichaam en geest raken weer helemaal in balans.Kortom: na een behandeling met Pharmos Natur – Green Luxury voelt u zich herboren.

Pharmos Natur –Green Luxury is samengesteld uit een zorgvuldige selectie van planten. Samen met de zeer effectieve gel van aloëvera zijn ze verwerkt tot wel heel bijzondere cosmeticaproducten op basis van geneeskrachtige planten.

Naast de klassieke gezichts- en lichaamsbehandelingen kunt u ook kiezen voor ‘Special Signatures Treatments’ van anti-aging tot detox voor elke leeftijd en elk huidtype. 

U merkt het: bij ons draait alles om u! Dat ziet u en dat voelt u bij elke behandeling. En voor elk van uw wensen of behoeften reiken wij een oplossing aan, die we graag met u bespreken, zodat u de beste keuzes kunt maken voor uw lichaam en geest. 

GARANTIE

Onze behandelingen zijn bijzonder, omdat we rekening houden met uw hele persoon:lichaam, geest, welzijn, … Zo’n holistische benadering activeert uw zelfgenezend vermogen en uw innerlijke bronnen van kracht en geluk. Na onze behandeling straalt u niet alleen uiterlijk, maar u voelt zich ook tevreden,gezond en voldaan. Kortom: uw levensvreugde neemt hand over hand toe!

 

Gelaatsbehandelingen:

Biolifting: voor een vermoeide, slappe huid met behoefte aan regeneratie bij vroegtijdige huidveroudering

Antistress: voor gevoelige,gestreste, geïrriteerde en uitgeputte huid

Intensieve hydratatie: voor vochtarme huid, ideale aftersun behandeling

Detox, ontgifting: voor weefselreiniging,reinigingskuren, couperose, onzuivere huid

Huid in harmonie: voor onzuivere huid en dieptereiniging

Love your age: anti-aging behandeling

Behandelingsduur:

A

60 minuten: reiniging,peeling, toepassing van het verse aloëverablad, gezichtsmassage, masker en verzorgende crème

B

90 minuten : zelfde verzorging als A, maar met extra voet kompressen, hand- en armmassage, voetmassage en hoofdmassage

C

120 minuten:  zelfde verzorging als A, maar met extra voetbad of voet kompressen, voetmassage, hand-en armmassage en hoofdmassage

Kostprijs:

A – 60  minuten90 euro
B – 90 minuten120 euro
C – 120 minuten150 euro

Lichaamsbehandelingen:

Vochtinbrengend,anti-aging

Detox,ontgifting

Aroma-ontspanning

Relax and move

Antistress

Zwangerschapsmassage

Love your age

Kostprijs:

60  minuten75 euro

Gelaatsbehandelingen

LES GRANDS SOIN (2u00) met apparaat (Volledige behandelingen)

LES GRANDS SOIN MANUELS (1u15) zonder apparaat (Manuele , zeer complete  behandelingen)

De ultieme belichaming van de Carita-beleving met de Méthode 14. Een unieke, diepe massage in 14 bewegingen en 4 stappen die een voortdurende stroom van sensaties opwekt omdat de kracht en de opeenvolging van de bewegingen met metronomische precisie vastgelegd zijn. De manuele bewegingen van onze specialiste voelen aan als een golf die bij het huidoppervlak begint, daarna dieper in het weefsel doordringt en naar het oppervlak terugkeert om de Carita teint te onthullen.

LES EXTRAITS (1u15) (Extracten)

Deze extracten uit de focussen op één enkel effect zonder ook maar enigszins afbreuk te doen aan de genotservaring. Deze behandeling is ingekort met apparaat.

LES CIBLES (45min) (Gerichte behandelingen)

Geconcentreerde efficiëntie om aan een specifieke behoefte tegemoet te komen of een specifieke zone te behandelen met behulp von ons meest gerichte bewegingen. Gerichte behandeling met apparaat.

Carita behandelingsmenu

Progressieve anti-ageing - gelaatsbehandelingen

Parfait 3 Ors (globale anti-ageing)

Een buitengewone behandeling met Complexe 3 Ors (24K puur goud, saffraan en botanisch goud) om precisiewerk te kunnen leveren in elke zone en op elke lijn van het gelaat, om een prachtige teint te onthullen en de trekken te revitaliseren. Voor een rijpe huid die zich wil verzetten tegen alle tekenen van veroudering. Die stevig, glad en een stralende teint wil hebben.

Le grand soin (2u) 230 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Néomorphose (Antirimpelvoorschrift)

Een ultra geconcentreerde behandeling met een multidimensionale benadering die van drie complementaire acties uitgaan (egaliseren, vullen en herstellen). De perfecte oplossing om onregelmatigheden in de huidstructuur weg te werken (rimpels, poriën, onvolkomenheden van de teint) en de huid van binnenuit te transformeren. De huid lijkt herboren en straalt.

Le grand soin (2u) 210 €

Le grand soin manuel (1u15) 130 €

L’Extrait (1u15) 130 €

Le Cible ( 45 min) 90 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Jeunesse originelle

Krachtige en dynamische massage van de gelaatsspieren die de contouren hertekent, de volumes modelleert en de gelaatstrekken lift. De gelaatstrekken worden gladgestreken, de huid wordt dichter en tonischer, en de tekenen van veroudering worden zichtbaar verzacht.

Le grand soin (2u) 210 €

Le grand soin manuel (1u15) 130 €

L’Extrait (1u15) 130€

Le Cible ( 45 min) 90 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Preventieve anti-ageing - gelaatsbehandelingen

Hydratation des lagons

Het lagunewater dat duizenden jaren lang door het vulkaangesteente van Polynesië sijpelde, is buitengewoon rijk aan mineralen. Dankzij een ritueel dat het diep in de huid laat doordringen, bereikt dit water het hart van de huid waar zijn weldadige werking de huidreserves opnieuw aanvult. De huid ontwaakt boordevol nieuwe energie, de trekken zijn verzacht en het gelaat straalt.

Le grand soin (2u) 180 €

Le grand soin manuel (1u15) 110 €

L’Extrait (1u15) 110 €

Le Cible ( 45 min) 80 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Pureté poudrée

Deze behandeling om de jeugdigheid van de gecombineerde tot vette huid extra mooi te laten uitkomen, heeft een diepgaande werking die een ontgifting van de huid op gang brengt. De gezuiverde huid kan weer ademen, hervindt haar evenwicht en wordt weer regelmatig, terwijl de teint egaal en stralend wordt.

Le grand soin (2u) 180 €

Le grand soin manuel (1u15) 110 €

L’Extrait (1u15) 110 €

Le Cible ( 45 min) 80 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Douceur de coton

Deze unieke behandeling, die de efficiëntie van Carita op de meest gevoelige huidtypen  afstemt, zorgt niet alleen voor een getransformeerde teint maar is ook volstrekt betrouwbaar.

Le grand soin (2u) 180 €

Le grand soin manuel (1u15) 110 €

L’Extrait (1u15) 110 €

Le Cible ( 45 min) 80 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Le soin homme

De volledige Carita-beleving afgestemd op mannen. Deze behandeling werkt in op de huidtextuur en combineert efficiëntie met relaxatie, zodat de tekenen van stress, vermoeidheid en ouderdom verdwijnen.

Le soin homme (1u15) 125 €

Optioneel : Het oogmasker, Combleur fundamental patch yeux. 15 euro

Specifieke behandelingen

La collection mains

Manicure

Manicure (30 min) : 45 €

Manicure met aansluitend Anti-ageing van de handen

Een intensief verjongingsprogramma voor de handen dat de huid weer voller doet lijken en donkere vlekken vermindert. (manicure, handscrup met serum en Skin Scrubber van de Carita Cinetic Lift Expert, Carita hand massage en verzorgende behandeling met de Led van de Cinetic Lift Expert.

Indien u het wenst wordt het lakken van de nagels aangeboden uit ons gamma Smith & Cult.

Manicure met aansluitend Anti-ageing van de handen (60 min): 90 €

Kleuren van wimpers en wenkbrauwen

Kleuren van wimpers 15€

Kleuren van wenkbrauwen 15€

La Collection pieds (Spa pedicure)

Leg je voeten eens in de watten!


Als het niet goed zit met je voeten, zit het niet goed met je hele lichaam.

Onze voeten -de basis waarop we staan en lopen-, schenken we ze wel voldoende aandacht? Beter voorkomen dan genezen, zegt het spreekwoord. En dus kun je maar beter je voeten af en toe eens lekker verwennen. Zo’n voetverwennerij bezorgt je trouwens zelf ook een heel gelukzalig gevoel.

Een paraffinepedicure met reinigende balsems, warme oliën en paraffine staat garant voor een unieke ervaring. Als we je voeten hydrateren en verzachten, zorgt dat voor een warm, relaxed gevoel. De warme behandeling van voeten en nagels ontspant de voeten en de reflexzones volledig . Eeltige huid wordt pijnloos verwijderd. Spierpijn, spierspanning en gewrichtsklachten maken plaats voor een zalig wellnessgevoel.


Prijs 55 euro

Duur van de behandeling 1 uur

Lichaamsrituelen

Les extraits (extracten)

Le soin confort (relaxerend en voedend)

Deze sterk egaliserende behandeling nodigt uit tot relaxen  en loslaten. Genereuze bewegingen ontspannen het lichaam terwijl de voedende textuur van de massagebalsem voor een zijdezachte huid zorgt, afgewerkt met relaxatie stones op rug. Gewoon perfect.

Le soin confort (1u15) 120 €

Modelage énergie (energetische massage) Deze diepe, tonusverbeterende massage stimuleert de beweeglijkheid en soepelheid van de spieren om spanning te doen verdwijnen, helpt het lichaam te ontspannen en herstelt de vitaliteit.

Modelage énergie (1u15) 120 €

Lymphedrainage met relaxerende massage

Het manipuleren van de lympheklieren, ten einde het lichaam te ontdoen van toxines, gevolgd door een relaxerende massage.

Lymphedrainage met relaxerende massage (1u30) 140 €

Le soin confort + AquaThermojet 145
Le modelage énergie + AquaThermojet 145
Lymphedrainage met relaxerende massage + AquaThermojet 165 euro

Par amour Arrangement

Pour la mariée

5 weken voor de trouw “le grand soin” (2u) te kiezen uit “Hydration des Lagons”, “Pureté poudrée” of “Douceur de coton”.

In de 4 weken voor het huwelijk telkens een “Extrait” (1u15) uit de gekozen behandeling.

Tijdens deze 4 weken zullen we één proefkapsel en proefmake-up doen.

De dag voor het huwelijk zal er een manicure (45 min) plaatsvinden.

De dag van het huwelijk het kapsel en de make-up inclusief ampul die de make-up vasthoudt gedurende heel de dag/nacht (1u30).

Arrangement: 890 € (AquaThermojet hydromassage aangeboden)

Pour le marié

De week voor de trouw “Le soin homme” (1u15)

Manicure (45 min)Haarsnit (30 min)

Arrangement: 196 €

LPG Endermologie

LPG Endermologie is een technologie die in Frankrijk werd ontwikkeld. De techniek stimuleert zachtjes de huid en activeert zo opnieuw de slapende cellulaire activiteit. De behandeling is natuurlijk en pijnloos, maar levert direct zichtbare resultaten op zonder bijwerkingen. Elke dag kiezen meer dan 300.000 mensen voor de technologie van LPG Endermologie. U straks toch ook?

Voor het gezicht

De fijne technologie werkt met gemotoriseerde kleppen die een echte fitness zijn voor de huid. Ze reactiveren de natuurlijke stoffen in de huid, die essentieel zijn voor uw jeugdigheid. Door die cellen te stimuleren brengen ze opnieuw enkele motortjes op gang, die natuurlijk in onze huid aanwezig zijn. De jeugdigheidscellen (fibroblasten) en de cellen die zorgen voor de stevigheid van onze huid (collageen), de soepelheid (elastine), het volume en de hydratatie (hyaluronzuur), beginnen opnieuw te werken en verjongen uw huid.

Duur van de behandeling: 45 minuten

Kostprijs per behandeling: 80 euro

Abonnement (10 + 1): 600 euro


Voor het lichaam

Het nieuwste snufje van de LPG Endermologie zijn een gemotoriseerde rol en klep. Door de combinatie met een opeenvolgende aanzuiging zorgt de techniek er tegelijk voor dat hardnekkige vetten worden afgevoerd en dat de kwaliteit van de huid er zienderogen op vooruitgaat. De huid wordt steviger. Een sinaasappelhuid verdwijnt en de lichaamstechnologie werkt rechtstreeks in op de slankheidscellen (adipocyten) in onze onderhuid en op de jeugdigheidscellen (fibroblasten) in onze huid. Door die totaalaanpak – de zogenoemde 360°-aanpak – kunnen we voortaan slankheid en stevigheid perfect combineren.

Duur van de behandeling: 45 minuten

Kostprijs per behandeling: 60 euro

Abonnement: 600 euro

Abonnement = 10 behandelingen + gratis AquaThermojet ter waarde van 48 euro

Lpg pakje: 23 euro


Microdermabrasie

Bij microdermabrasie nemen we gecontroleerd de bovenste huidlaag van de opperhuid weg met speciale kristallen en een vacuümtechniek. Het gaat om een intensieve peeling met een apparaat dat de dode huidcellen verwijdert. De techniek biedt een uitstekende oplossing voor fijne rimpels, kleine onzuiverheden in de huid, oppervlakkige pigmentvlekken, littekens over het hele lichaam, zonneschade, een rokershuid, grove poriën, een grove huidstructuur of een futloze huid.

Als de dode huidcellen verwijderd zijn, kan de huid beter werkzame stoffen opnemen en hebben die werkzame stoffen ook meer effect op onze huid. De huid krijgt een betere doorbloeding en de aanmaak van nieuwe cellen wordt gestimuleerd, waardoor ze soepeler en steviger wordt. Het resultaat na behandeling is een intens gladdere huid. Egaler en mooier!

Als u dat wenst, kunnen we voor u Microdermabrasie over uw hele lichaam toepassen. U kunt ook kiezen voor een kuur met de vooruitstrevende techniek. Voor zo’n kuur raden we tien sessies aan en we plannen wekelijks één behandeling in.

Kostprijs per behandeling: 85 euro

Abonnement (5 + 1): 425 euro

Ontharen

Harsen


DamesWax op oosterse wijze
Bovenlip15 euro 
Kin15 euro 
Wenkbrauwen15 euro 
Oksels20 euro 25 euro
Bikini20 euro 25 euro 
Brazilian35 euro 
Onder- of  bovenarm25 euro30 euro 
Volledige arm40 euro 45 euro 
Onder- of  bovenbeen (30 min)40 euro45 euro 
Volledig been  (30 min)50 euro 55 euro 
Billen15 euro 20 euroHerenWax op oosterse wijze
Wenkbrauwen15 euro 
Borst35 euro 40 euro (30 min)
Rug35 euro40 euro (30 min)
Wenkbrauwen epileren15 euroMake-up

Op aanvraag :

Dagmake-up : (30 min) 55 €

Avond-feestmake-up : (40 min) 75 €

Proef Make-up + bruidsmake-up : (2×40 min) 165 €

inclusief ampul die make-up vasthoudt gedurende heel de dag/nacht.