Close

Annulatie voorwaarden

Alle behandelingen gebeuren uitsluitend op afspraak. Dat betekent dat deze tijd voor u gereserveerd wordt in onze agenda.


Indien u deze afspraak om een of andere reden niet kunt nakomen, vragen we u ons ten laatste 48 uur op voorhand te verwittigen.


Voor iedere afspraak die niet nagekomen of laattijdig geannuleerd wordt, zal een schadevergoeding van 50% worden aangerekend.


Dank voor het begrip.

Better to be safe than sorry…

Liefste klant,

Om de veiligheid in ons salon nog te verbeteren, hebben we vanaf heden de capaciteit van ons salon verdeeld over de beneden- en bovenverdieping. Op die manier kunnen we jullie nog veiliger ontvangen gezien we meer als ooit een veilige afstand kunnen bewaren. Op de bovenverdieping hebben we dit gecombineerd met het creëren van rustige en ontspannen ruimtes. Deze ruimtes hebben we ook zo ingericht dat u rustig en discreet kan werken, indien gewenst (wifi is gratis beschikbaar).

Verder blijven de huidige veiligheidsmaatregelen in het salon van kracht:

  • *Bij het (contactloos) betreden van het salon via de automatische schuifdeur, wordt gevraagd de handen te ontsmetten en wordt een koortsmeting uitgevoerd
  • *Op zeer regelmatige tijdstippen wordt alles ontsmet door ons personeel (werkvlakken, kapstoelen, toilet,…)
  • *De afstand tussen de stoelen is gegarandeerd en er is waar nodig plexi afscheiding voorzien
  • *Het personeel draagt een mondmasker en dit is eveneens verplicht voor onze klanten vanaf het binnenkomen

Zo, op die manier kunnen we jullie op een uiterst veilige en ‘coronaproof’ manier ontvangen.

Stay safe en zorg goed voor elkaar