HAIRSPA BY FRANKS ATELIER

Heerlijke texturen, zalige crèmes, delicate parfums…
Nooit eerder was ‘haar mooi maken’ zo plezierig!
Elk ritueel combineert geavanceerde technologie op een unieke manier met ontspanning.
Uw advieskapper bekijkt uw haar en hoofdhuid met een professionele blik: laat u gewoon leiden…
Laat u mooi maken… want al onze huismerken ontwikkelen pasklare rituelen en protocollen die uw haar, hoofdhuid verzorgen en herstellen.
Laat u verrassen… en geniet van een zinnenstrelend ritueel, helemaal voor u alleen… door professionele handen die u verwennen!

Hoofdhuid

De beste specialisten en behandelingen voor uw hoofdhuid problemen.

Voor iedereen die hoofdhuid problemen heeft ( haaruitval, schilfertjes, jeuk, droog, pijnlijk, vochtig ), heeft Franks Atelier zeer effectieve behandelingen en producten.

Onze specialisten doen een diagnose van de hoofdhuid en helpen met de juiste behandelingen en producten om uw hoofdhuid te verzorgen en te herstellen.

De meest voorkomende hoofdhuid- en haaruitval problemen hebben een oplossing.

Boek nu de hoofdhuid check : 45 euro.

(Bij aankoop van de voorgestelde producten is deze gratis.)

DE MEEST VOORKOMENDE HOOFDHUID EN HAARUITVAL PROBLEMEN: WIJ HEBBEN DE OPLOSSING!

De opperhuid is bedekt door de hydrolipide laag die bestaat uit talg en vocht en voorkomt deze laag dat ongewenste bacteriën, schimmels en virussen zich vermenigvuldigen en in de huid binnendringen.

DROGE HOOFDHUID EN HAAR

La Biosthetique Méthode Vitalisante, haar- en hoofdhuidverzorging tegen droge hoofdhuid en droog haar.

Is uw haar breekbaar of jeukt en droge hoofdhuid?

Dat zijn duidelijke tekenen: de hoofdhuid is uit balans! Het haar en de hoofdhuid krijgen te weinig vet en zijn gevoelig. De gevolgen kunnen ernstig zijn en leiden tot haaruitval. De oplossing heet Méthode Vitalisante.
De ontelbare talgklieren die verbonden zijn met het haar en de hoofdhuid produceren te weinig sebum, d.w.z. haar en hoofdhuid krijgen te weinig vet. Hierdoor verliest de hoofdhuid haar biologische evenwicht, het hoofdhuidmilieu wordt verstoord en is gevoelig voor negatieve invloeden van buitenaf, zoals te heet föhnen, zeewater, zon of een verkeerde verzorging. De hoofdhuid jeukt en is trekkerig, het haar verliest zijn glans en elasticiteit en voelt minder soepel aan. Als gevolg daarvan kunnen de haren structureel veranderen en uiteindelijk zelfs uitvallen.

 • Haar- en hoofdhuidverzorging
 • De hoofdhuid wordt in balans gebracht, spanning en jeuk worden gestopt.
 • Ook het haar krijgt zijn natuurlijke balans terug.
 • Hoofdhuid en haar worden soepeler en bieden zo de ideale basis voor een gezonde haargroei.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing : 83,50

Producten uit de Méthode Vitalisante kan u kopen in ons salon.

GEVOELIGE HOOFDHUID EN HAAR

La Biosthetique Méthode Sensitive, haar- en hoofdhuidverzorging bij gevoelige hoofdhuid en haar.

Gevoelig haar dat gemakkelijk breekt, mag enkel op milde wijze worden gewassen. Zodat het haar langer mooi blijft. En de hoofdhuid kan gevoelig zijn wanneer de barrièrefunctie minder goed werkt. Dan bieden de producten uit de Méthode Sensitive de ideale oplossing. Verzorging voor gevoelig haar en een gevoelige hoofdhuid.

Wanneer reageren hoofdhuid en haren gevoelig?  Diverse factoren zoals bijvoorbeeld stress, voeding, maar bijvoorbeeld ook verwarmingslucht kunnen overgevoelige reacties uitlokken. Dit kan roodheid, een trekkerig gevoel, jeuk en gevoeligheid voor druk tot gevolg hebben. Complexe Sensitif verzacht reeds bestaande irritaties en rode plekken tot wel 54%.

 • De gevoelige hoofdhuid wordt minder gevoelig voor irritatie.
 • Roodheid wordt verminderd.
 • Het haar wordt soepeler en is makkelijker te kammen.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing 83,50 euro

Producten uit de Méthode Sensitive kan u kopen in ons salon.

VETTE HOOFDHUID

La Biosthetique Méthode Normalisante, haar- en hoofdhuidverzorging bij vette hoofdhuid/haar en/of een vochtige hoofdhuid.

Kent u het probleem? Net gewassen haar ziet er na korte tijd weer vet en sliertig uit. De reden: haar en hoofdhuid bevatten te veel talg en te veel zweet maakt ze vochtig. In beide gevallen wordt de hydrolipidelaag van de hoofdhuid verstoord. De zeer effectieve producten van La Biosthetique Méthode Normalisante bieden uitkomst.  Verzorging voor vet haar en een vochtige hoofdhuid. Belangrijk: De hoofdhuid dient meerdere weken na elkaar te worden behandeld.

Vet- en zweetvorming worden gereduceerd. De hydrolipidelaag van de hoofdhuid wordt in balans gebracht. Het haar blijft langer luchtig en fris. De basis voor een gezonde haargroei wordt gecreëerd.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing 83,50 euro

Producten uit de Méthode Normalisante kan u kopen in ons salon.

VOCHTIGE OF TRANSPIRERENDE HOOFDHUID

La Biosthetique Méthode Normalisante, haar- en hoofdhuidverzorging bij vette hoofdhuid/haar en/of een vochtige hoofdhuid.

Kent u het probleem? Net gewassen haar ziet er na korte tijd weer vet en sliertig uit. De reden: haar en hoofdhuid bevatten te veel talg en te veel zweet maakt ze vochtig. In beide gevallen wordt de hydrolipidelaag van de hoofdhuid verstoord. De zeer effectieve producten van La Biosthetique Méthode Normalisante bieden uitkomst.  Verzorging voor vet haar en een vochtige hoofdhuid. Belangrijk: De hoofdhuid dient meerdere weken na elkaar te worden behandeld.

Vet- en zweetvorming worden gereduceerd. De hydrolipidelaag van de hoofdhuid wordt in balans gebracht. Het haar blijft langer luchtig en fris. De basis voor een gezonde haargroei wordt gecreëerd.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing : 83,50

Producten uit de Méthode Normalisante kan u kopen in onze salon.

HAARUITVAL EN HAARGROEIPROBLEEM

La Biosthetique Methode Regenerante, haar- en hoofdhuidverzorging tegen haaruitval.

Haarproducten tegen haaruitval voor mannen en vrouwen

Versterkte haaruitval kan verschillende oorzaken hebben: stress, ziekte, verkeerde voeding, hormonale schommelingen of genetische bepalingen. Al deze factoren kunnen leiden tot een ernstige verzwakking van de haarwortels. De actieve groeifase wordt korter en het haar valt voortijdig uit.
Complexe Régénérant werkt actief op de groeifase van de haren, verbetert hun groei – impulsen, zorgt voor meer volheid, haardikte en een langere haargroei — wetenschappelijk bewezen!

De oplossing:
Met het unieke verzorgingsconcept Methode Regenerante biedt La Biosthétique alles wat nodig is om de haargroei meer energie, positieve impulsen en optimale ondersteuning te geven.

 • ·  Verbetert de groei impulsen
 • ·  Verhoogt het energieniveau van de haarproducerende cellen
 • ·  Heeft een positieve werking op de actieve groeifase van het haar
 • ·  Verbetert het voedingsstoffenaanbod voor de haarwortel
 • ·  Wetenschappelijk bewezen werking


Het succes van Methode Regenerante berust op de werkzame stof Complexe Régénérant, die de verhouding tussen de uitvallende haren en de actief groeiende haren met meer dan 100% in het voordeel van de groeiende haren verbetert.

DE VERSCHILLEN IN DE ONTWIKKELING VAN EEN HAAR:

 • 1.Het groeistadium = anagene fase Circa 85% van alle haren bevinden zich in de anagene fase. Dit duurt circa 3 – 5 jaar. Slechte verzorging van de haarwortel en hormonale invloeden kunnen de groeifase verkorten. Er zijn dan minder haren in de groeifase en er vallen meer haren uit dan gewoonlijk. Men spreekt dan van haaruitval.
 • 2.Het overgangsstadium = catagene fase De fase waarin de haargroei vertraagd en tenslotte stilstaat. Duurt circa twee weken en dit betreft circa 1% van de haren (als er wezenlijk meer haren in de catagene fase zijn, is er haaruitval te verwachten).
 • 3.De rustfase = telogene fase Het duurt circa drie maanden tot het haar de rustfase verlaat en van de hoofdhuid wordt afgestoten (voor zover het niet uitgekamd of uitgetrokken wordt) en de haarwortel (de haarfollikel) opnieuw in de groeifase treedt. De haaruitval (wissel) kan bij ziektebeelden (bijvoorbeeld virussen of infectieziekte) het hele lichaam betreffen, alsook de actieve (managende) haarwortels en massieve haaruitval tot gevolg hebben.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing 83,50

Producten uit de Méthode Regenerante kan u kopen in ons salon.

ROOS EN SCHILFERTJES

La Biosthetique Méthode Dermosthetique Anti-Pelliculaire, hoofdhuidverzorging tegen roos en schilfertjes.

Diverse factoren zoals bijvoorbeeld stress, voeding, maar ook verwarmingslucht kunnen overgevoelige reacties van de hoofdhuid uitlokken. Dit kan roodheid, een trekkerig gevoel, jeuk en gevoeligheid voor druk tot gevolg hebben, maar ook het ontstaan van roos of schilfers. Hierbij is er sprake van een verhoogd aantal afgescheide dode huidcellen, waardoor deze te zien zijn in het haar of op de schouders. Door de hoofdhuid op de juiste manier te behandelen kunnen deze problemen verdwijnen.

Werkzaam concept tegen schilfertjes.
Schilfertjes zijn een vervelend, maar geen onoplosbaar probleem. Ze ontstaan op het moment dat de hoofdhuid uit balans is geraakt – door stress, te weinig slaap of door verkeerde voeding.
Dermosthetique Anti-Pelliculaire ontwikkelde een innovatieve, zeer wetenschappelijk programma voor de gevoelige hoofdhuid, die permanente schilfers zeer effectief aangepakt – met een multi-actieve benadering. Het bestaat uit drie producten: shampoo, hoofdhuid lotion en instant balsem. Het resultaat is fantastisch. Na slechts een toepassing, de schilfers zijn veel minder zichtbaar. Het resultaat: Geen zichtbare, schilfers meer. De zuurmantel van de hoofdhuid is weer intact, en het haar is voorzien van voldoende energie en het risico op haarverlies is afgewend. Het haar glanst zacht en de hoofdhuid voelt aangenaam ontspannen.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing 83,50 euro

Producten uit de Méthode Dermosthetique Anti-Pelliculaire kan u kopen in ons salon.

HOOFDHUID VEROUDERING EN HAARGROEI PROBLEEM

La Biosthetique Méthode Dermosthetique anti-aging, zeer hoogwaardige haar- en hoofdhuidverzorging tegen de hoofdhuidveroudering.

Ook uw haar en uw hoofdhuid worden ouder. Treed tijdig op tegen de typische verouderingsverschijnselen. Hoe vroeger U met de juiste verzorging begint, hoe beter. De producten van het cel actieve anti-ageing gamma van Dermosthétique werken als een verjongingsbron voor haar en hoofdhuid. Stralend haar dankzij de extracten uit plantencellen Deze methode is een efficiënte anti-agingverzorging voor het haar van personen vanaf 35 jaar. In de diepte werkzame extracten uit plantencellen ontspannen en regenereren de hoofdhuid. Daardoor worden ook de haarfollikels verstevigd, de groeicycli van de haren worden verlengd en het haar blijft langer jong.

 • Dermosthétique voor ouder worden haar
 • Plantencelextracten ontspannen en regenereren de hoofdhuid.
 • Het haar wordt versterkt en blijft langer jong.
 • Tegen haarbreuk en gespleten haarpunten.
 • Voor meer volume en grip.
 • Haarbreuk en gespleten haarpunten behoren voorgoed tot het verleden.
 • Haaruitval wordt gereduceerd.
 • Het haar verkrijgt meer volume en handzaamheid.

Prijs : 45 euro

Prijs met brushing : 83,50 euro

Producten uit de Méthode Dermosthetique anti-aging direct kopen in onze webshop

Ritueel ‘Oribe’

Uitgebreide massage van hoofdhuid met aangepaste producten na een diagnose. U krijgt ook een zalige handmassage.

Prijs 30 euro

Met brushing 61,50 euro

Brazillian blowout treatment

Kort haar: 275 euro
Lang haar: 325 euro

 

Reserveer uw afspraak telefonisch of online