HAIRSPA BY FRANKS ATELIER

Heerlijke texturen, zalige crèmes, delicate parfums…
Nooit eerder was ‘haar mooi maken’ zo plezierig!
Elk ritueel combineert geavanceerde technologie op een unieke manier met ontspanning.
Uw advieskapper bekijkt uw haar en hoofdhuid met een professionele blik: laat u gewoon leiden…
Laat u mooi maken… want al onze huismerken ontwikkelen pasklare rituelen en protocollen die uw haar, hoofdhuid verzorgen en herstellen.
Laat u verrassen… en geniet van een zinnenstrelend ritueel, helemaal voor u alleen… door professionele handen die u verwennen!

Behandeling voor de gevoelige hoofdhuid

Soothing, ultra-delicate kalmerende behandeling voor rode en gevoelige huid.

“Een gevoelige huid is vaak onderhevig aan jeuk, ongemak en irritatie. Om de balans te herstellen, is het noodzakelijk te reinigen en behandelen met zo delicaat mogelijke pro- ducten die verlichting en onmiddellijk welzijn bieden, omdat ze de ontsteking opheffen en de huid herstellen naar een staat van comfort en ontspanning. De SOOTHING lijn ge- bruikt ultra-delicate reinigingsmiddelen: de reinigende fase wordt uitgevoerd met een geëthoxyleerde niet-ionische oppervlakte-actieve stof, die zachtjes reinigt zonder de huid te irriteren. Het wordt samengevoegd met verfrissende balsamico extracten, die onmiddellijk verlichting geven, en een krachtige ontstekingsremmende werking, zan- thoxylum kalmerend en anti-irriterend, verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid.“

Prijs : 40 euro

Met brushing: 72,50 euro

 

Behandeling voor de vette hoofdhuid

“Herstellen van het evenwicht van een vette hoofdhuid en frisheid heroveren is mogelijk door een routine van intensieve behandelingen die worden uitgevoerd in een salon, met een onderhoudsprogramma voor thuis. Het REBALANCING programma brengt de hoofdhuid en het haar terug naar de normale situatie door het teveel aan talg subtiel te verwijderen. Het resultaat is frisheid en een perfect gereinigde hoofdhuid. Hiervoor profiteert het van de synergie van de ontgiftende en samentrekkende witte Amazoneklei, de stimulerende en
normaliserende gemicroniseerde salie en van de huidfuncties van de bugbane, een plan- tenextract dat de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de hypertalgproductie remt.”

Prijs : 40 euro
Met brushing : 72,50 euro

 

Behandeling voor droge of vette schilfers op de hoofdhuid

“Roos is een vervelend verschijnsel, dat op een gerichte manier moet worden bestreden. De PURIFYING lijn combineert de zuiverende kracht van biodynamische tijm met de delicate mechanische peeling van Rijst Wax Micro-korrels en completeert de behandeling op twee verschillende manieren: bij vette roos combineert het de samentrekkende en antibacte- riële werking van Puricomplex met de talgregulerende werking van Phycosaccaride ACG. In het geval van droge roos benut het de rustgevende eigenschappen van de biologische wilg en de anti-talg en hydraterende werking van de biotechnologische verbinding Almeth.”

Prijs : 40 euro
Met brushing : 72,50 euro

 

Ritueel ‘Oribe’

Uitgebreide massage van hoofdhuid met aangepaste producten na een diagnose. U krijgt ook een zalige handmassage.

Prijs 30 euro

Met brushing 61,50 euro

 

Keratin treatment

Organische zuren, proteïne-gebaseerde behandeling met keratine en Pantenol om de haarverzels te herstellen. Het verzorgt en sluit de haarschubben met zachtheid en glans voor een natuurlijke uitstraling. Intensieve volumevermindering, sluik haar & langdurig antikroes-effect.

Oliemix die het haar voedt, hydrateert en de glans bevordert, speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de warmte van de stijltang: arganolie, sheaboter en kokosolie.
Nieuwe generatie siliconenmengsel voor thermische bescherming en langdurig antikroes-effect zonder ongeweste siliconenopbouw!

Vrij van parabenen en geen dierlijke ingrediënten.

Kort haar: 240 euro
Lang haar: 300 euro

Moisturising shampoo en conditioner voor thuisgebruik inbegrepen.

 

Reserveer uw afspraak telefonisch of online