HAIRSPA BY FRANKS ATELIER

Heerlijke texturen, zalige crèmes, delicate parfums…
Nooit eerder was ‘haar mooi maken’ zo plezierig!
Elk ritueel combineert geavanceerde technologie op een unieke manier met ontspanning.
Uw advieskapper bekijkt uw haar en hoofdhuid met een professionele blik: laat u gewoon leiden…
Laat u mooi maken… want al onze huismerken ontwikkelen pasklare rituelen en protocollen die uw haar, hoofdhuid verzorgen en herstellen.
Laat u verrassen… en geniet van een zinnenstrelend ritueel, helemaal voor u alleen… door professionele handen die u verwennen!

Ritueel ‘Oribe’

Uitgebreide massage van hoofdhuid met aangepaste producten na een diagnose. U krijgt ook een zalige handmassage.

Prijs 30 euro

Met brushing 61,50 euro


Keratin treatment

Organische zuren, proteïne-gebaseerde behandeling met keratine en Pantenol om de haarverzels te herstellen. Het verzorgt en sluit de haarschubben met zachtheid en glans voor een natuurlijke uitstraling. Intensieve volumevermindering, sluik haar & langdurig antikroes-effect.

Oliemix die het haar voedt, hydrateert en de glans bevordert, speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de warmte van de stijltang: arganolie, sheaboter en kokosolie.
Nieuwe generatie siliconenmengsel voor thermische bescherming en langdurig antikroes-effect zonder ongeweste siliconenopbouw!

Vrij van parabenen en geen dierlijke ingrediënten.

Kort haar: 240 euro
Lang haar: 300 euro

Moisturising shampoo en conditioner voor thuisgebruik inbegrepen.


BEHANDELING VOOR DE GEVOELIGE HUID

Soothing, ultra-delicate kalmerende behandeling voor rode en gevoelige huid.

“Een gevoelige huid is vaak onderhevig aan jeuk, ongemak en irritatie. Om de balans te herstellen, is het noodzakelijk te reinigen en behandelen met zo delicaat mogelijke pro- ducten die verlichting en onmiddellijk welzijn bieden, omdat ze de ontsteking opheffen en de huid herstellen naar een staat van comfort en ontspanning. De SOOTHING lijn ge- bruikt ultra-delicate reinigingsmiddelen: de reinigende fase wordt uitgevoerd met een geëthoxyleerde niet-ionische oppervlakte-actieve stof, die zachtjes reinigt zonder de huid te irriteren. Het wordt samengevoegd met verfrissende balsamico extracten, die onmiddellijk verlichting geven, en een krachtige ontstekingsremmende werking, zan- thoxylum kalmerend en anti-irriterend, verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid.“

Prijs : 40 euro

Met brushing: 72,50 euro


Reserveer uw afspraak telefonisch of online