HAIRSPA BY FRANKS ATELIER

Heerlijke texturen, zalige crèmes, delicate parfums…
Nooit eerder was ‘haar mooi maken’ zo plezierig!
Elk ritueel combineert geavanceerde technologie op een unieke manier met ontspanning.
Uw advieskapper bekijkt uw haar en hoofdhuid met een professionele blik: laat u gewoon leiden…
Laat u mooi maken… want al onze huismerken ontwikkelen pasklare rituelen en protocollen die uw haar, hoofdhuid verzorgen en herstellen.
Laat u verrassen… en geniet van een zinnenstrelend ritueel, helemaal voor u alleen… door professionele handen die u verwennen!

Ritueel ‘Oribe’

Uitgebreide massage van hoofdhuid met aangepaste producten na een diagnose. U krijgt ook een zalige handmassage.

Prijs 30 euro

Met brushing 61,50 euro


Keratin treatment

Organische zuren, proteïne-gebaseerde behandeling met keratine en Pantenol om de haarverzels te herstellen. Het verzorgt en sluit de haarschubben met zachtheid en glans voor een natuurlijke uitstraling. Intensieve volumevermindering, sluik haar & langdurig antikroes-effect.

Oliemix die het haar voedt, hydrateert en de glans bevordert, speciaal ontwikkeld om bestand te zijn tegen de warmte van de stijltang: arganolie, sheaboter en kokosolie.
Nieuwe generatie siliconenmengsel voor thermische bescherming en langdurig antikroes-effect zonder ongeweste siliconenopbouw!

Vrij van parabenen en geen dierlijke ingrediënten.

Kort haar: 240 euro
Lang haar: 300 euro

Moisturising shampoo en conditioner voor thuisgebruik inbegrepen.


BEHANDELING VOOR HOOFDHUID MET OVERTOLLIG TALG

Rebalancing, ontgiftende en herstellende methode, voor huid en haar met

overtollig talg.

“Herstellen van het evenwicht van een vette hoofdhuid en frisheid heroveren is mogelijk door een routine van intensieve behandelingen die worden uitgevoerd in een salon, met een onderhoudsprogramma voor thuis. Het REBALANCING  programma brengt de hoofdhuid en het haar terug naar de normale situatie door het teveel aan talg subtiel te verwijderen. Het resultaat is frisheid en een perfect gereinigde hoofdhuid. Hiervoor profiteert het van de synergie van de ontgiftende en samentrekkende witte Amazoneklei, de stimulerende en normaliserende gemicroniseerde salie en van de huidfuncties van de bugbane, een plantenextract dat de enzymen die verantwoordelijk zijn voor de hypertalgproductie remt.”

Prijs: 40 euro

Met brushing: 72,50 euro


BEHANDELING VOOR DE GEVOELIGE HUID

Soothing, ultra-delicate kalmerende behandeling voor rode en gevoelige huid.

“Een gevoelige huid is vaak onderhevig aan jeuk, ongemak en irritatie. Om de balans te herstellen, is het noodzakelijk te reinigen en behandelen met zo delicaat mogelijke pro- ducten die verlichting en onmiddellijk welzijn bieden, omdat ze de ontsteking opheffen en de huid herstellen naar een staat van comfort en ontspanning. De SOOTHING lijn ge- bruikt ultra-delicate reinigingsmiddelen: de reinigende fase wordt uitgevoerd met een geëthoxyleerde niet-ionische oppervlakte-actieve stof, die zachtjes reinigt zonder de huid te irriteren. Het wordt samengevoegd met verfrissende balsamico extracten, die onmiddellijk verlichting geven, en een krachtige ontstekingsremmende werking, zan- thoxylum kalmerend en anti-irriterend, verhoogt de natuurlijke weerstand van de huid.“

Prijs : 40 euro

Met brushing: 72,50 euro


SCALP AND HAIR OILY AND DRY DANDRUFF TREATMENT

Purifying, zuiverende en stabiliserende methode voor een hoofdhuid met vette of droge roos schilfers.

“Roos is een vervelend verschijnsel, dat op een gerichte manier moet worden bestreden. De PURIFYING lijn combineert de zuiverende kracht van biodynamische tijm met de delicate mechanische peeling van Rijst Wax Micro-korrels en completeert de behandeling op twee verschillende manieren: bij vette roos combineert het de samentrekkende en antibacte- riële werking van Puricomplex met de talgregulerende werking van Phycosaccaride ACG. In het geval van droge roos benut het de rustgevende eigenschappen van de biologische wilg en de anti-talg en hydraterende werking van de biotechnologische verbinding Almeth.”

FOCUS OP

CRINIPAN is een biotechnologisch werkzame stof, die Malassetia Furfur ( een sporenvormende gist die o.a hoofdroos veroorzaakt) actief tegengaat.

Klinische testen hebben aangetoond dat:

  • in 6 weken een vermindering van zichtbare roos van meer dan 48%
  • het is effectiever dan piroctone olamine bij het tegengaan van roos

Prijs: 40 euro

Met brushing: 72,50


BEHANDELING VOOR ZWAK EN BESCHADIGD HAAR

Rebuilding, programma op maat om zwak en beschadigd haar te herstellen.

“Continue externe, chemische en milieu invloeden kunnen structurele schade aan de haarvezel veroorzaken. Beschadigd haar heeft zwakke haarvezels, een poreuze en ruwe structuur en gebrek aan veerkracht. REBUILDING is de diepe herstellende behandeling, die verzorging geeft aan beschadigd haar. Een compleet programma op maat, dat de haarvezel z’n essentiële bestanddelen levert: biomimetische plantaardige eiwitten, die structurele schade herstellen door reconstructie van de moleculaire structuur van keratine; lipiden, die een beschermende laag rond de schub- ben en spoorelementen creëren en mineralen die kracht, zachtheid en weerstand leveren.”

Prijs: 40 euro

Met brushing 72,50 euro

Reserveer uw afspraak telefonisch of online