Over ons salon.

Over Ons!

FRANKS ATELIER (Haute Coiffure Française en Member van the Leading Salons of the World) word gerund door Frank Madeya en Luc Schouterden en is inmiddels een gevestigde waarde voor professionele en trendsettende haartooi. Het team is namelijk steeds op de hoogte van de laatste trends en technieken door de vele trainingsprogramma’s die ze doorheen het jaar volgen.

Bij Franks Atelier staat genieten voorop. Dit start al bij het binnenkomen in hun recent vernieuwd salon: de persoonlijke verwelkoming, de ontspannende sfeer en het interieur dat een streling is voor het oog. Het 240m² salon is doelbewust ingericht zodat de klanten in alle rust en op een zo aangenaam mogelijke manier bediend kunnen worden

Naast de vertrouwde Oribe producten sinds jaren, heeft Franks Atelier recent een nieuw huismerk: Balmain Hair Couture dat een integraal onderdeel is van het Parijse ‘Maison Balmain’: ze hebben hun legitimiteit gevestigd in de haarluxe: er wordt speciale aandacht besteed aan elk detail om te streven naar perfectie. Onderzoek en ontwikkeling van innovatieve technieken garanderen een hoge productkwaliteit.

Verder maakt R+Co ook deel uit van het productengamma van Franks Atelier. Deze ‘award- winning’ producten zijn zonder parabenen, sulfaten, minerale olie of petroleum, niet getest op dieren en 100% vegetarisch + veganistisch.

Zoals je kan lezen, houdt dit hoogstaand salon rekening met de noden van hun klanten om hen zo de kwaliteit en service te leveren die elke klant verdient.

Franks atelier zoekt: Kapper/kapster (m/v): fulltime of parttime

Franks Atelier, een gevestigde waarde in professionele en trendsettende haartooi, is op zoek naar een nieuwe kapper/kapster: iemand die passie in zijn/haar carrière wil leggen en voortdurend op zoek gaat naar beter. Iemand met de uitdrukkelijke wil om het beste van zichzelf te geven voor onze klanten. Dit omdat één van onze trouwe medewerkers een andere wending aan zijn carrière wil geven.

Franks Atelier is erkend als ‘leading salon of the world’ en wil die missie nog versterken.