Over ons salon.

Over Ons!

FRANKS ATELIER (Haute Coiffure Française en Member van the Leading Salons of the World) wordt gerund door Frank Madeya en Luc Schouterden en is inmiddels een gevestigde waarde voor professionele en trendsettende haartooi. Het team is namelijk steeds op de hoogte van de laatste trends en technieken door de vele trainingsprogramma’s die ze doorheen het jaar volgen.

Bij Franks Atelier staat genieten voorop. Dit start al bij het binnenkomen in hun recent vernieuwd salon: de persoonlijke verwelkoming, de ontspannende sfeer en het interieur dat een streling is voor het oog. Het 240m² salon is doelbewust ingericht zodat de klanten in alle rust en op een zo aangenaam mogelijke manier bediend kunnen worden

Naast de vertrouwde Oribe producten sinds jaren, heeft Franks Atelier recent een Nieuw huismerk: La Biosthétique Paris, dit merk staat voor de verbinding van leven en schoonheid. Bios en Esthetiek. De combinatie van de meest recente onderzoeken en natuurlijke ingrediënten, individueel voor elk haartype. Dit is voor ons een nieuw missie geworden.

We zijn altijd blijven geloven in de succesformule van het combineren van ons kapsalon met het aanbieden van verzorging & beauty.
La Beautique zal dus haar deuren heropenen met een volledig nieuwe formule waarbij de focus ligt op anti-aging -en esthetische behandelingen: we hebben een team samengesteld van specialisten die we op maandelijkse basis verwelkomen in ons beautysalon (1 of 2 dagen/maand).
 

Zoals je kan lezen, houdt dit hoogstaand salon rekening met de noden van hun klanten om hen zo de kwaliteit en service te leveren die elke klant verdient.