Close

Over ons salon.

Over Ons!

Franks atelier wordt gerund door dynamische zaakvoerders Frank Madeya en Luc Schouterden.  Samen met hun professioneel opgeleid team blinken ze uit in wat ze het liefste doen:  Jou laten stralen.

Laat je verwennen in de luxe van de exclusieve haarverzorgingsproducten van Oribe ( sulfaat, parabeen en silicone vrij), Kérastase en Shu Uemura, Art of Hair.

La Beautique

Wordt het nieuwe paradepaardje van Franks Atelier

Bij La Beautique houden we u jong met de doeltreffende luxeproducten en technieken van Carita.
Met een zalig en comfortabele behandeling halen we zeer mooie eindresultaten. En zo flaneert u straks in stralende schoonheid door het leven.

Door haar uitgebreide expretise verlegt Carita de grenzen van de traditionele schoonheidsbehandeling. Onze professionele manuele behandeling, onze betrouwbare producten en onze doeltreffende apparatuur zijn voor uw entourage heel zichtbaar en voelbaar zal zijn.

Met een Carita-behandeling maakt u in de eerste plaats tijd voor uzelf. Geniet voluit van onze zeer persoonlijke aanpak, terwijl wij de diepste schoonheid in u naar boven toveren. Elke behadeling wordt aangepast aan uw noden en wensen en netjes ingepast in uw dagindeling. Alles precies op uw maat en naar u wensen! en dat met maar één doel voor ogen: voor elk behandelde lichaamsdeel precies de gewenste effecten behalen. Het resultat zal uw stoutste verwachtingen overtreffen.

Carita, Sublieme schoonheid.
“De schoonheid binnenin, wordt nu ook echt zichtbaar.”

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen,
Nathalie, Anke, Stéphanie, Lesley, Ariane, Mathieu, Shari, Amelie, Martine, Jolien, Frank en Luc

Over Ons!

FRANKS ATELIERgerund door Frank Madeya en Luc Schouterden is een gevestigde waarde qua professionele en trendsettende haartooi. Maar om klanten nog meer service van totale lichaamsverzorging te bieden, werd LA BEAUTIQUE bij Franks Atelier opgestart. Het doel van het departement is het lichaam een verjongende energie te bezorgen met bewezen kwaliteitsproducten zoals het Parijse Carita, dat decennialang zijn doeltreffendheid heeft aangetoond. In combinatie met moderne apparatuur, verlegt Carita door zijn wetenschappelijke efficiëntie de grenzen van de traditionele schoonheidsbehandeling. 

La Beautique’s professionele team stelt voor klanten een persoonlijk behandelingspakket samen, rekening houdend met hun tijdsagenda. De aanpak van La Beautique heeft één missie: een gepaste schoonheidskuur voor elk lichaamsdeel en met het mooiste resultaat. En wat doet u?… Enkel relaxen en genieten!