Hydrafacial Keravive

Ontdek Hydrafacial™ Keravive: voor een gezonde hoofdhuid en prachtig haar!

Bij ons geloven we dat gezond haar begint bij een gezonde hoofdhuid. Een hoofdhuid die te kampen heeft met problemen zoals droogheid, verstopte follikels en een gebrek aan circulatie kan direct invloed hebben op de uitstraling van je haar, waardoor het dunner lijkt.

 

Gelukkig biedt Hydrafacial™ Keravive dé oplossing voor een gezonde hoofdhuid. Onze unieke behandeling in 3 stappen kan zowel in de salon als thuis gedurende 30 dagen worden gebruikt, voor optimaal resultaat:

  1. Reinig & Exfolieer: Met behulp van de HydraFacial Vortex technologie verwijderen we vuil, olie en onzuiverheden van de hoofdhuid en haarzakjes.
  2. Hydrateer + Verzorg: Onze Keravive Peptide Complex Solution exfolieert de hoofdhuid en voedt haarfollikels met groeifactoren en huidproteïnen, wat resulteert in een gezonde hoofdhuid en voller uitziend haar.
  3. Verleng & Verbeter: Dagelijks gebruik van de HydraFacial Keravive Peptide Complex Spray versterkt de professionele behandeling en biedt dagelijkse hydratatie en voeding voor de hoofdhuid en haarfollikels.

Het resultaat? Gezonder, dikker en voller ogend haar!

HydraFacial Keravive is geschikt voor alle huid- en haartypes en biedt een unieke, ontspannende ervaring die gericht is op het reinigen, scrubben, voeden en hydrateren van de hoofdhuid.

Bovendien kan Hydrafacial Keravive de voordelen van andere haarbehandelingen versterken. Een schonere, gezondere hoofdhuid bevordert namelijk een betere opname en werkzaamheid van diverse andere behandelingen voor haarverlies.

Echte resultaten spreken voor zich: na slechts één behandeling merkten patiënten al verbeteringen in jeuk, droogheid, schilfering en volheid van het haar. Na de volledige kuur rapporteerde een groot percentage van de patiënten een positieve verandering in de volheid en algehele uitstraling van het haar, resulterend in een toegenomen gevoel van zelfvertrouwen.

Ongerepte foto’s van proefpersonen zijn genomen vóór de behandeling en na de vierde maand, na het ondergaan van 3 opeenvolgende maandelijkse professionele HydraFacial Keravive-behandelingen, gevolgd door 90 dagen continu gebruik van HydraFacial Keravive Take Home spray. Let op: individuele resultaten kunnen variëren.”

Investeer in de gezondheid en schoonheid van uw haar met onze Keravive HydraFacial kuur en ontdek een nieuw niveau van zelfvertrouwen en uitstraling!

Prijs: 

Bij deze kuur komt u maandelijks langs voor een sessie van 60 minuten, waarbij u tevens een spray voor thuisgebruik ontvangt. Dit programma strekt zich uit over een periode van 3 maanden, voor optimale resultaten.

Prijs voor 3 behandelingen: €1185