Le Parfum de Nathalie

Zoals jullie weten is het bij Franks Atelier onze voortdurende missie om jullie de best mogelijke ervaring te bieden. We zijn dan ook verheugd jullie te laten weten dat we vanaf heden ons productgamma uitbreiden door onze exclusieve samenwerking met ‘le parfum de Nathalie’ waardoor we jullie een high- end, kwalitatief gamma van geur- en bodycare producten kunnen aanbieden. Een 100% Belgische productenlijn samengesteld door Nathalie Baeten – Coucke.

Onze nieuwe producten zijn perfect om jezelf te verwennen of om als cadeau te geven aan een geliefde. Of je nu op zoek bent naar een geurige kaars om een ontspannen sfeer te creëren, een bodylotion uit ons gamma van bodycare producten om jouw lichaam te verwennen, een verleidelijke parfum om jouw dag op te fleuren, of een unieke geurder om jouw ruimte te verfrissen, we hebben voor elk wat wils.

Als je vragen heeft of meer informatie wilt over onze nieuwe producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar voor jou!

Prijslijst

Hand Cream€ 59
Hand Soap€ 59
Body Lotion€ 59
Shower Gel€ 59
Candle Mountain Chic Small (Brandtijd: min. 90u)€ 89
Candle Mountain Chic Large (Brandtijd: min. 140u)€ 149
Home Fragrance Spray Mountain Chic€ 89
Home Fragrance Sticks 150 ml€ 79
Home Fragrance Sticks 500 ml€ 149
Eau de Parfum LA F€ 215
Eau de Parfum NATHAL (unisex)€ 139